Tryk på abonnér ➚ for at følge kanalen. Så får du besked, når vi ligger en ny DSB video op. Gå ikke glip af vores nyeste videoer. Velkommen til DSB’s YouTube kanal – DSB Officiel. Vi elsker tog og skinner, vores dejlige medarbejdere og skønne rejsende, nyttig information om teknik og praktik, og alt det midt imellem.
Det kunne man jo lave et endeløst antal videoer om, og det prøver vi også på.

FÅ SVAR PÅ DET HELE I EN DSB VIDEO
Vi har lavet mange videoer, så du kan finde en DSB video med svar på dit spørgsmål. Du kan finde en DSB video på vores kanal enten under Videoer eller i vores forskellige playlister. Du kan blandt andet finde en FAQ DSB video med vores Informationschef. I den DSB video kan du få svar på mange af de oftest stillede spørgsmål til os. Hvis du ikke får besvaret dit spørgsmål i den DSB video, kan du få svar på alle DSB relaterede spørgsmål på vores hjemmeside. Du kan bl.a. få svar på spørgsmål om flere aktuelle emner:

Du kan også finde hjælp til, hvordan du bruger vores DSB app i flere forskellige DSB videoer. Vi vil gerne hjælpe dig, samtidig med at vi sparer dig for tid, når du er i tvivl om noget. Derfor har vi lavet en DSB video om det meste, som du kan finde på vores kanal. Er du på udkig efter en bestemt type DSB video, kan du med fordel kigge i vores forskellige playlists. Her har vi samlet mange af vores forskellige DSB videoer inden for et emne eller kategori, så du nemt kan finde den rette DSB video i din situation.

HVAD ER DSB FOR EN STØRRELSE?
Vi har en passion for tog og skinner hos DSB. Vi vil rigtig gerne sørge for, at du kommer nemt og hurtigt fra A-B. Vi vil selvfølgelig også gerne have, at du nemt kan finde svar på dine spørgsmål om alt inden for DSB. Derfor har vi lavet en DSB video om de største emner samt flere FAQ-videoer, som du kan dykke ned i og her finde svar på mange af de ting, som vi arbejder med til daglig i DSB.
Vi har transporteret danskerne rundt i over 150 år, siden den første danske jernbane blev åbnet d. 26 juni 1847 på ruten Roskilde – København. I dag er det ikke kun danske byer, vi hjælper dig frem til. Du kan nemlig rejse med toget til udlandet med DSB. Se hvordan i vores DSB video ”Se Europa med toget”.

FØLG DSB PÅ DE SOCIALE MEDIER:
—————————-
Like os på Facebook:

Tweet os på Twitter:

Se os på Instagram

Se alle fordelene med DSB på hjemmesiden

—————————-

HVAD KAN JEG SÅ SE PÅ DEN OFFICIELLE DSB YOUTUBE-KANAL?
Du kan se lidt af det hele fra DSB’s verden. Du kan blandt andet møde de folk, som gør din rejse bedre. Vi har eksempelvis en DSB video med en af vores togførere. Vi må selvfølgelig heller ikke glemme det tekniske element. Derfor kan du også se en DSB video med teknikken, som får hjulene til at rulle. Du finder nemmest en DSB video med vores teknikere og svar på tekniske spørgsmål i playlisten ”DSB Teknik”. Du kan også finde en DSB video, som giver dig svar på det meste mht. din DSB app. Din app kan nemlig mere end du måske tror. Der er også en DSB video med den nye køreplan, så du kan finde det rigtige tog. Mangler du inspiration til, hvordan du kan komme ud af byen med toget, har vi også en DSB video til dig. Vi har faktisk flere videoer, som vi har lavet sammen med personer, som bruger toget til daglig:

HVAD BLEV DER EGENTLIG AF HARRY OG BAHNSEN?
Selvom du ikke længere kan se Harry og Bahnsen på skærmen, kan du stadig se dem på vores YouTube-kanal. Det er ikke bare én DSB video, vi har lagt op her på kanalen. Du kan finde mange af de sjoveste og mest populære videoer med de to – faktisk er Solvej også med i et par af dem. Der er nemlig en DSB video til de fleste behov, også til dig som savner den lilla dukke med hang til biler. Leder du efter en DSB video, eller flere videoer, med de to, har vi samlet en playliste til dig, som du er mere end velkommen til at dykke ned i. I playlisten kan du også finde en DSB video eller to fra andre kampagner. Men bare rolig, de er også rigtig sjove og gode. I DSB arbejder vi meget i sammenhænge, og derfor kan du finde ikke bare én DSB video med dette emne men mange fornøjelige videoer. Du kan finde playlisten via linket nedenfor:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here