Vidste du, at Hovedbanegården både er den største og mest travle jernbanestation i København? Og vidste du, at Hovedbanegården også er DSB’s største arbejdsplads med hele 2100 medarbejdere?
I denne video, præsenteret af DSB, viser vi i fast motion hvordan en almindelig dag på København Banegård kan se ud.

FRA HOVEDBANEGÅRDEN KAN DU TAGE TOG TIL DANMARK OG UDLAND
Hovedbanegården i København er Danmarks centralstation. Hver dag kører mere end 1700 toge fra København Banegård til mange forskellige steder i Danmark og udlandet.
København Banegård besøges dagligt af mere end 100.000 rejsende, hvilket også gør Hovedbanegården til én af de travleste togstationer i Danmark.
Grundet Hovedbanegårdens størrelse og travlhed, er København Banegård sågar DBS’s største arbejdsplads med mere end 2100 medarbejdere.

DSB sælger togbilletter til både indland og udland fra København Banegård. Se vores åbningstider her, og læs også om de faciliteter, du kan finde på Hovedbanegården:

EN MODERNE HOVEDBANEGÅRD MED BUTIKKER OG SPISESTEDER
Hovedbanegården i København er placeret i centrum af København. Hovedbanegården besøges hver dag af mere end 100.000 rejsende, som skal fra A til B. Nogen rejsende skal på en kort tur, hvorimod nogen rejsende har en længere tur i vente.
Når man besøger København Banegård vil man ikke kun opleve en travl banegård. Man vil også opleve en moderne banegård med enkelte butikker, caféer og spisesteder, hvor man hurtigt kan få stillet sin værste sult eller tørst.
Har man nogle spørgsmål til sin togrejse, eller nåede man ikke at købe sin togbillet i tide, er der også hjælp at hente på København Banegård. Flere steder kan man nemlig købe togbilletter, og har man brug for ekstra assistance, kan man blot henvende sig til DSB personalet.

Skal du med toget til Hovedbanegården i København? Få tips til København i denne video, og hør, hvor kaffen skal drikkes, hvor der skal shoppes og hvor der skal spises lækker mad:

REJS MED DSB 1’ OG FÅ ADGANG TIL DSB LOUNGE
I København Banegård er der også en DSB Lounge, som byder rejsende på DSB 1’ velkommen. I DSB Loungen er der adgang til mødelokaler til 6 eller 12 personer, der er fri internet, siddepladser, arbejdspladser samt Tv2 News og dagens aviser. Ydermere bliver rejsende på DSB 1’ tilbudt frisk kaffe, te og chokolade inden rejsen fortsætter fra DSB Lounge i Hovedbanegården.

Vil du gerne rejse på DSB 1’ næste gang du rejser med DSB? Læs om de mange fordelene her, og køb en billet til DSB 1’ i dag:

OM KØBENHAVN BANEGÅRD:
Københavns Hovedbanegård, København H eller i daglig tale blot Hovedbanegården eller Hovedbanen er Københavns Hovedbanegård. Samtlige fjerntogs-og de fleste regionalforbindelser på Sjælland samt seks ud af syv S-togslinjer passerer gennem Hovedbanegården.
København Banegård blev åbnet den 1. december 1911.

Følg DSB på de sociale medier:
——————————————–
Følg os på Facebook:

Følg os på Twitter:

Følg os på Instagram:

——————————————–

Hvad tror du, at rejsende vægter højt på en togrejse? Vi har set nærmere på, hvad der betyder noget for din togtur:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here