“Til Den Tredje Verden”, er et Youtube/Facebook show, som viser livet i Asien og hvad der egentligt er at byde på i Filippinerne.

Min historie:
Jeg hedder Michael og kommer fra en lille jysk by i Danmark. I 2014, sad jeg en aften og snakkede med min fætter, hvorefter han spurgte mig om jeg ville tage med ham på ferie i Filippinerne. Han havde tidligere været dernede, da han var kærester med en filippinsk pige. Jeg for den sags skyld, havde ingen anelse om hvad jeg ville komme ned til.

Under vores ferie i Filippinerne på Cebu, så jeg mange ting som jeg absolut ikke havde drømt om. Det syn der mødte mig var utroligt. Da vi trådte ud af lufthavnen og blev hentet af den familie vi skulle bo ved, var det med kys og kram. De tog ufattelig godt imod os. Senere samme aften som vi ankom, blev vi alle betragtet som familie.

Den venlighed som jeg mødte i Filippinerne er noget som har sat et indtryk på mig. Jeg har aldrig oplevet et lignende syn i Danmark. Når man går rundt i gaderne, hilser folk pænt på en. Går man forbi et hus hvor de holder fest, vil man i mange tilfælde bliver inviteret ind til mad. Selv i slumkvartererne hvor situationen er meget kritisk, har de altid et smil at give dig samt de sidste ris de måtte eje, hvis du er sulten.

Udover mødet med kulturen, blev jeg også fascineret af deres natur. De skatte man finder i Filippinerne er noget som man de fleste andre steder i verdenen ikke har turdet drømme om. De har vandfald, palmeskove, tropeøer som fra fjernsynet, dykkerspots over det hele.

Lige nøjagtigt alle disse ting, er dem som inspirerede mig til at tage tilbage i Januar 2015. Jeg havde planlagt at det skulle være en 6 måneders rejse hvor jeg skulle arbejde med hjemløse børn. Planerne blev dog ændret så rejsens længde endte på 1.5 år.

Hvad kan du opleve i showet:
: Sightseeing i Filippinerne – dvs (Vandfald, tropeøer, farlige dyr, vulkaner, dykkerture, bylivet m.m)

: Mad-kulturen – Alt fra spændende mad, mærkelig mad og lækre madretter. Endda poster jeg også How-to videoer med mad på Filippinsk stil.

: Livet som udlandsdansker: Det er ikke altid nemt at være dansker i udlandet. Derfor poster jeg også omkring mit eget liv og hvordan det føles at bo 13.000km fra venner og familie.

: Min historie: Jeg vil tage jer tæt igennem hvad der sker i min hverdag, samt fortælle min historie om hvordan jeg kom til Filippinerne.

: Generelt kan man sige jeg gerne vil tage jer igennem min rejse igennem Filippinerne på tæt hold og vise jer landet igennem mine øjne.

Idéen med det hele:
Igennem min rejse i Filippinerne, er det gået op for mig, at danskere generelt ikke rigtigt kender til landet. Vidste i at der er et minimum af 7000 tropeøer og over 100 sprog? Vidste i at man kan se over 15 vidundere som findes andre steder i verdenen, bare samlet på et punkt?

I dag er der ikke ret meget turisme i Filippinerne fra Danmark og det synes jeg er synd. Derfor vil jeg gerne fortælle danskere om hvad de egentligt går glip af. Jeg vil tage dem tæt på den filippinske kultur så de kan opleve den, blive fristet til selv at udforske den og ikke mindst blive klogere på hvad landet egentligt består af.

Igennem mine episoder vil jeg tage jer igennem alt fra tropeøer (Lige som dem på fjernsynet), mad-kulturen (Det vil sige mærkelig, ulækkert, spændende og eksotisk mad), hverdagen som udlandsdansker i asien, min historie, dykkerture (hvalhajer, delfiner, havskildpadder, skibsvrag m.m), klatreture på vulkan, fortælle om Filippinernes historie, sproget og sightseeing. Jeg vil simpelthen vise alt det smukke frem om Filippinerne og være med til at skabe viden og kendskab til landet og hvilke skatte der gemmer sig på de 7000 øer.

*** Sponsorer ***

1: Time To Travel Philippines
www.timetotravel.dk

2: C&C Travel
www.cctravel.dk

3: Kibæk Presenning
www.kibaek-presenning.dk

4: JAS A/S
www.jas.dk

___________________________________________________________
Info:
Bongo Music:

Sociale Medier:
– Facebook: www.facebook.com/tildentredjeverden
– Instagram: @iamlefevre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here