Overvejer du en cykelferie i sommerferien? En cykelferie er en hyggelig og nem måde at opleve natur og landskab på i hele Danmark. Du kan samme med DSB tage på en hyggelig, nem og sjov cykelferie i både natur og byer rundt om i landet. Med toget er det nemt at få en god sommerferie med mange gode oplevelser. Du kan tage din cykel med dig i toget, så du kan drage videre på cykel, når du står af.

SJOV CYKELFERIE I HELE LANDET MED DSB
En cykelferie kan sagtens kombineres med toget – også hvis det er sammen med børn. Børn kan af gode grunde ikke cykle lige så meget på en cykelferie som voksne. Derfor kan en cykelferie dog sagtens være for hele familien. Med DSB kan I tage på cykelferie i hele landet, så I får oplevet meget på kort tid og er sammen. I kan nemlig kombinere friheden på cykler med muligheden for at rejse langt med DSB på en kombi-cykelferie. På sådan en cykelferie kan både store og små være med. Her kan du se, hvilke kort og billetter, du skal bruge til de forskellige typer af tog, når du tager cyklen på ferie:

EKSEMPEL PÅ CYKELFERIE I DANMARK
I videoen tager Jesper familien med på cykelferie på Bornholm. På denne cykelferie har han og konen deres to børn med – de nyder også en hyggelig ferie. Ferien starter med en tur til Hovedbanen, hvorefter de stiger på toget, så de kan fortsætte cykelferien på Bornholm. Hvis du ikke har overvejet en cykelferie i år, giver Jesper et tip til, hvorfor du bør overveje en cykelferie. En cykelferie er en garanti for mange dages hyggelig tur rundt i landet – også hvis du tager børnene med på din cykelferie. Jespers cykelferie startede i øs regnvejr, men solskinsøen skuffede ikke. Derfor er den et rigtig godt valg til en cykelferie. En cykelferie er selvfølgelig lidt afhængig af vejret, men en cykelferie kan også blive sjov og god i mindre godt vejr. En cykelferie er også for dig, som ikke bruger cyklen hver dag.

FØLG DSB PÅ DE SOCIALE MEDIER:
—————————-
Like os på Facebook:

Tweet os på Twitter:

Se os på Instagram

Læs mere om ferie med DSB på hjemmesiden

—————————-

KAN JEG SÆTTE CYKLEN ET STED PÅ MIN FERIE?
Skal du på cykelferie med DSB, har vi sørget for aflåst cykelparkering, så du på din cykelferie, kan sætte cyklen et sikkert sted. Så kan I kombinere jeres cykelferie med en tur rundt i de hyggelige byer, vi har i Danmark. Bliver dækket fladt på turen, har DSB cykelpumper på flere stationer. Så kan du pumpe ny luft i din cykelferie. Med DSB kommer cykelferien til at køre på skinner. Du kan enten sammensætte din cykelferie på forhånd, eller du kan planlægge den løbende, efterhånden som din cykelferie udvikler sig. Der er altså mange fordele med en cykelferie i Danmark. Du kan også tage på en cykelferie i udlandet med DSB. En cykelferie kombineret med toget har også den fordel, at du kan køre dig helt træt på cykelferien, og så lade toget bringe dig hjem. Se hvordan smukke naturoplevelser på en cykelferie kun er en togtur væk:

CYKELFERIE MED BØRN PÅ 5 OG 9 ÅR
Kan man tage på cykelferie med små børn. Jesper tager sine børn med på cykelferie på Bornholm. En udfordring mht. en cykelferie er, at ”når man har en datter på 5, som ikke kan cykle lige så langt som min søn på 9, så er det bare nemmere bare at sætte sig på toget, og kunne nå lidt længere”. På den måde bliver en cykelferie for alle. Selv ikke regnvejret i starten af deres cykelferie kunne ødelægge det gode humør. Det er nemlig en af de mange fordele ved en god cykelferie – man bliver glad i låget og får en masse motion samtidig. Hvis du ikke er til ferie med cyklen, er der stadig mange smukke naturoplevelser, der kun er en togtur væk. Dem kan du få inspiration til i denne playliste:

GOD KARMA I TOGET
”God karma for mig på toget med cykler er jo det der med, at man er opmærksom på hinanden, og giver plads til hinanden. Det kan jo godt være et irritationsmoment, hvis der er fuldstændig proppet, men det der med at give plads, det synes jeg generelt, de fleste er gode til.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here