Mød Harry og Bahnsen i denne sjove reklamefilm, hvor de har taget på en DSB rejse til Skotland. Hvis du også drømmer om at komme på en DSB rejse, så kan du med DSB tage toget til spændende lande i hele Europa. Find din næste DSB udlandsrejse på vores hjemmeside, og få en fantastisk oplevelse – ligesom Harry og Bahnsen.

DSB udlandsrejser er til dig, som elsker at rejse og som hellere vil tage toget end flyveren. DSB’s udlandsrejser spænder bredt og giver dig mulighed for at besøge mange spændende lande rundt i Europa. De mest populære DSB rejser til udlandet er Tyskland, Frankrig, Tjekkiet, Belgien, Schweiz, Østrig, England, Holland, Italien, Sverige og Norge. Derudover kan du med DSB udlandsrejser også tage på interrail og besøge flere destinationer på én rejse.
Hvor går din næste DSB rejse hen? Dyk ned i vores spændende DSB udlandsrejser her, og book din næste DSB rejse:

HARRY OG BAHNSEN PÅ SPÆNDENDE DSB UDLANDSREJSE
Makkerparret Harry og Bahnsen kommer vidt omkring i både Danmark og i udlandet med DSB. I denne video, hvor vi møder Harry og Bahnsen, har de to en morsom samtale om farvandet i Danmark, som ifølge Harry er ”ualmindeligt dødt”. Bahnsen fortæller i den sammenhæng, at han sidste år tog på en DSB rejse til Norge, men Harry afbryder ham midt i sætningen for at fortælle om Skotland, hvor fiskeriet skulle være fantastisk. Bahnsen bliver efter Harrys snak om Skotland vild med ideen, og på et splitsekund er han klar til at bestille en DSB udlandsrejse til Skotland.
I næste klip har Harry og Bahnsen bestilt én af dine mange DSB udlandsrejser til Skotland, og vi oplever, at de sidder i en lille fiskerbåd i den skotske sø Loch Ness. Pludselig udbryder Harry, at han har nogle slægtninge i Skotland, hvorefter vi ser en kæmpestor Harry-Ness midt i søen!

Kunne du lide denne Harry og Bahnsen reklamefilm, som omhandlede DSB rejser til udlandet? Så vil du uden tvivl også synes, at denne Harry og Bahnsen reklamefilm er morsom:

HVOR SKAL DU HOLDE FERIE NÆSTE GANG? SE VORES SPÆNDENDE DSB REJSER TIL UDLANDET!
Ved du godt, at DSB ikke kun tilbyder DSB rejser til Danmark? Du kan også finde spændende DSB rejser til udlandet, og dermed få en uforglemmelig DSB udlandsrejse. Hvis du er på udkig efter DSB rejser til udlandet, så er udvalget bredt. DSB tilbyder nemlig DSB udlandsrejser til mange forskellige destinationer rundt omkring i Europa. Så hvad enten du ønsker at opleve Tyskland, Frankrig eller Italien, så kan du med DSB udlandsrejser komme trygt og godt til destinationen uden at skulle flyve.

Hvad siger du til en DSB udlandsrejse til solrige og smukke Italien? Hvis du booker en DSB rejse til Italien får du mange fordele, hvilket blandt andet er:
· oplevelsen af smukke landskaber på din rejse
· og rejser du med nattog, sparer du en overnatning både ud og hjem

Book en DSB udlandsrejse til Italien her, og oplev det smukke og solrige land, som er kendte for deres enestående natur og fantastiske gastronomi:

OM DSB UDLANDSREJSER
DSB tilbyder spændende DSB udlandsrejser til dig og din familie. Hvis du rejser med DSB udlandsrejser til udlandet vil du få en behagelig rejse til din destination, hvor der er plads til benene, brede sæder, stort toilet samt muligheden for at opleve smuk natur på sin DSB rejse.
Med DSB udlandsrejser har du også mulighed for at rejse på 1. klasse til udlandet, hvor du får endnu mere benplads og bredere sæder. Rejser du på 1.klasse på din DSB rejse vil du desuden rejse i mere rolige omgivelser, hvor der også er gratis aviser samt kaffe og te til rådighed. Derudover har du med en DSB udlandsrejse på 1. klasse adgang til DSB 1’ Lounges og DB Lounges i Tyskland.

Følg DSB på de sociale medier og få løbende nyheder og spændende tilbud på DSB rejser, togbilletter og meget mere:
——————————————–
Følg os på Facebook:

Følg os på Twitter:

Følg os på Instagram:

——————————————–

Har du brug for mere information om DSB rejser til udlandet? Så dyk ned i denne playliste på vores YouTube-kanal og bliv klogere på DSB udlandsrejser:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here