Harry og Bahnsen hygger sig i toget over Storebælt med Bahnsens forældre. Med kaffe, romkager og Bahnsens forældre kan en togtur over Storebælt nemlig kun blive sjov. Hvis togturen over Storebælt skal være endnu sjovere, så køb en billig DSB Orange billet til rigtig gode priser. Vi ønsker dig en god tur over Storebælt med DSB Orange – husk nu kaffen og forkæl dig selv med lidt ”rom i kagen”.

Har du, ligesom Bahnsen, familie bosat over Storebælt? Med en DSB Orange billet kan du rejse billigt over Storebælt og besøge din familie eller venner bosat på Fyn eller Jylland. Hvis du skal frem og tilbage på samme dag, så kan du i uge 7 og 8 få din DSB Orange billet til halvpris!

En DSB Orange billet er til dig, der rejser over Storebælt og på visse rejser vest for Storebælt. En DSB Orange billet er sågar til dig, der er fleksibel og kan rejse på skæve tidspunkter. Passer du ind i beskrivelsen af personer, som kan rejse med DSB Orange? Læs mere om DSB Orange her:

KØB EN DSB ORANGE BILLET OG BESØG DEN JYSKE FAMILIE – LIGESOM HARRY OG BAHNSEN
Makkerparret Harry og Bahnsen rejser både Danmark og udlandet tyndt med DSB. I denne video, hvor vi befinder os på dansk jord, møder vi Bahnsens forældre. Bahnsens forældre sidder sammen med Harry og Bahnsen i toget på vej igennem landet. Bahnsens forældre hygger sig i t0get med kaffe og kager med rom i, og fjoller med sin jyske humor. Det er tydeligt at Harry ikke er begejstret for deres selskab, og derfor er det heldigt, at man med DSB Orange kan komme frem og tilbage på samme dag med DSB Orange!

Elsker du at sove længe? Og er du storforbruger af din smartphones snooze-funktion? Hvis du køber dine DSB Orange billetter i vores DSB app, får du mere tid i dagligdagen:

REJS OVER STOREBÆLT TIL BILLIGE PENGE – MED DSB ORANGE OPNÅR DU GODE BESPARELSER
Med en DSB Orange billet kan du nemt og billigt besøge venner og familie bosat på Fyn eller i Jylland. En DSB Orange billet er til dig som er fleksibel, og som rejser over Storebælt til eksempelvis Odense, Kolding eller Aarhus.
Hvis du vil have fingrene i en billig DSB Orange billet, hvor en pladsbillet er inkluderet i prisen, kræver det at du er fleksibel og kan rejse på skæve tidspunkter. Vores DSB Orange billetter bliver sat til salg allerede 2 måneder før rejsetidspunkt, så hvis du allerede ved, hvornår du skal afsted, har du ofte flere afgange at vælge imellem. DSB Orange billetter sælges primært til InterCity og InterCityLyntog.

Skal du snart med tog over Storebælt, og er du fleksibel? Så book en DSB Orange billet med inkluderet plads, og spar penge på din rejse over Storebælt. Hvis du er voksen og har børn, kan du tage to børn under 12 år med på din togrejse kvit og frit. Køb din DSB Orange billet her:

TYPISKE SPØRGSMÅL OG SVAR OM DSB ORANGE BILLETTER:

1. Kan jeg kombinere DSB Orange med andre rabatter?
Svar: Nej, det er ikke muligt at kombinere DSB Orange med andre billetter og kort, hvor du også får rabat.
Du får altså ikke ekstra rabat med fx Ungdomskort, DSB Ung Kort eller rejsekort.

2. Kan jeg få penge tilbage på DSB Orange billetter?
Svar: Nej, det er ikke muligt at få penge tilbage på DSB Orange billetter.

3. Kan jeg få en DSB Orange billet til et barn?
Svar: Børn må gerne rejse på en DSB Orangebillet. Børn får yderligere 50% rabat på DSB Orange. Husk, at du som betalende voksen kan have op til to børn under 12 år gratis med på rejsen.

4. Gælder DSB Orange også til Stillezone?
Nej, det gør DSB Orange billetter ikke. Billetter til Stillezone sælges kun til almindelig pris.

Følg DSB på de sociale medier:
——————————————–
Følg os på Facebook:

Følg os på Twitter:

Følg os på Instagram:

——————————————–

Du kan købe din DSB Orange billet i en vores DSB app. Men inden du køber din DSB Orange billet i vores DSB app, som du kan hente i Google play eller App Store, kan du blive klogere på app’en og dens mange fordele i denne playliste:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here