safeAway har skåret de fordyrende mellemled væk, så du har råd til rejseforsikring med bred dækning.

Vi har døgnbemandet alarmcentral via Falck Global Assistance, så du kan føle dig tryg hvis uheldet er ude. Du får selvfølgelig også en bred dækning på din rejseforsikring – hvad enten du skal læse, arbejde eller holde ferie på din rejse. Du kan bestille online og få din police 5 minutter efter.

safeAway tilbyder en af markedets billigste rejseforsikringer. Vi går ikke på kompromis med dækningen, fordi vi ved hvor vigtigt det er at kunne føle sig tryg på sin rejse.

Hos safeAway sælger vi direkte til dig. Du skal ikke igennem rejsebureauer eller andre fordyrende mellemled, for at få lov til at købe en af markedets bedste og billigste rejseforsikringer.

Det er vigtigt for os at du bliver rådgivet bedst muligt, så derfor kan du ringe og tale med en kompetent kunderådgiver alle hverdage. Passer det dig bedre med e-mail, så har du selvfølgelig også mulighed for at skrive til os. Det kan du gøre via dette link Alt afhængig af travlhed og sæson, så bestræber vi os på at give dig et svar inden for næste hverdag.

Du behøver dermed ikke vente længe på for eksempel at få en pris, et svar på et spørgsmål om dækning, eller en ændring i din eksisterende police.

——————————————————-

Hold dig opdateret inden din næste rejse. Følg os her:

Du kan besøge vores hjemmeside:

Du kan også slå et smut forbi vores Facebookside:

Sidst, men ikke mindst, kan du følge os på Google+:

—————————————————————–

Det er nemt at købe rejseforsikring med bred dækning hos safeAway fordi alt foregår online. Du kan faktisk både bestille forsikringen på din iPad, mobiltelefon eller computer. Se mere om hvordan du køber din næste rejseforsikring eller afbestillingsforsikring i denne video: LINK TIL VIDEO OM KØBSPROCES

Vi samarbejder med Falck Global Assistance om alarmcentral og skadebehandling. Med andre ord sørger Falck for at du som safeAway-kunde kan føle dig tryg på din rejse – uanset om turen går til Spanien, USA, Thailand eller et helt fjerde sted. Falck har åbent 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Dermed kan du få akut assistance, hvis du f.eks. er blevet indlagt eller har været ude for en ulykke. Du har dog altid mulighed for at ringe til Falck, som tit kan henvise dig til et godt hospital eller læge – afhængigt af hvor du er i verden. Falck har nemlig samarbejdspartnere over hele verden. Læs mere om Falck her:

Har du været til et enkelt lægebesøg og har du dokumentation for det, vil du kunne få beløbet du har lagt ud, refunderet når du kommer hjem. Med småbeløb er det tit bedre og nemmere selv at lægge ud, frem for at skulle bøvle med skadeanmeldelser, mens du skal nyde den sidste del af din ferie. Derfor anbefaler vi at du gemmer kvitteringen til du kommer hjem, hvor du så kan udfylde og indsende en skadeanmeldelse i ro og mag.

Der kan selvfølgelig også opstå andre ting undervejs, der ikke er relateret til din eller dine medrejsendes helbred. Det kan f.eks. være at et familiemedlem hjemme i Danmark bliver akut syg eller dør, og du og din familie derfor gerne vil hjem til en begravelse. I en sådan situation skal du hurtigst muligt ringe til Falck og forhøre dig om mulighederne.

Det kan også være at I kommer til at skade den bil I har lejet til jeres tur. Hvad gør man så? safeAway dækker den eventuelle selvrisiko der sædvanligvis er på de forsikringer man tegner når man lejer en bil. Vi dækker faktisk en selvrisiko på helt op til 10.000 kr., så er skaden ude, skal I højst sandsynligt ikke selv have penge op af lommen.

Men hvorfor skal man overhovedet have en privat rejseforsikring?

Er det virkelig nødvendigt?
I følge Udenrigsministeriet er det helt klart nødvendigt:
”En almindelig rejseforsikring dækker ikke i alle situationer. Du bør tegne en privat rejseforsikring, hvis du gerne vil have dækning for udgifter til bl.a. hjemtransport, evakuering, retshjælp og tandlæge.”
Du kan læse mere her .

De fleste du spørger er nok enige i, at en rejseforsikring er god at have. Der er ingen grund til at stille dig selv eller din familie og venner i en situation, hvor de f.eks. bliver nødt til at samle penge ind, for at få dig hjemtransporteret eller behandlet.

Du kan læse mere om safeAway og hvad vi står for på vores hjemmeside. Her kan du naturligvis også købe din næste rejseforsikring.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here