Med en safeAway årsrejseforsikring er du dækket på alle dine rejser i et helt år så længe hver rejse holder sig under 31 dage. Med en årsrejseforsikring kan du dermed rejse ligeså mange gange, som du har lyst til, uden at skulle tænke på at tegne en enkeltrejseåret hver gang. En årsrejseforsikring er dermed en af de smarteste rejseforsikringer, som du kan vælge. Den er praktisk og økonomisk attraktiv.

Dækningen på årsrejseforsikringen er der naturligvis heller ikke gået på kompromis med. Den dækker sygdom, tilskadekomst og hjemtransport ubegrænset. Der er også en ansvarsforsikring med i årsrejseforsikringen, mens du kan tilvælge ulykkesdækning. Desuden er der indbygget en konkursforsikring, hvis din rejseleverandør (for eksempel dit flyselskab) skulle gå nedenom og hjem.

Vi har to typer årsrejseforsikringer. Den ene dækker unge under 35 år, mens den anden dækker alle, der er fyldt 35 år, men endnu ikke 71 år.
————————————–
Du kan læse mere om vores ungdomsårsrejseforsikring her:

Og du kan læse mere om vores voksenårsrejseforsikring her:

Vi er også på Facebook, hvis du vil følge safeAway:

Følg os også på Google+:

—————————————

Du skal være opmærksom på, at en årsrejseforsikring hos safeAway ikke dækker rene skiferier. Men ellers dækker årsrejseforsikringen alle former for sportsudøvelse så længe, at du ikke er professionel. Så du kan roligt løbe, klatre, springe, dykke eller surfe.

Årsrejseforsikringen er som sagt den attraktive forsikringsløsning for alle, der rejser flere gange om året. Er du alligevel i tvivl om, hvad der bedst kan betale sig til din korte rejse, kan du beregne prisen på vores enkeltrejseforsikring på vores hjemmeside, og efterfølgende sammenligne den med prisen på vores årsrejseforsikring.

Du kan tegne safeAways årsrejseforsikring til dig selv personligt eller for hele husstanden. Hvis du vælger at købe en årsrejseforsikring for hele husstanden, vil den dække to forældre og alle børn under 16 år. Men hvis I er to voksne uden børn, eller måske en voksen og et barn, er det billigere, hvis du køber to separate årsrejseforsikringer.

På en årsrejseforsikring hos safeAway er der to geografiske dækningsområder, som du kan vælge imellem. Det er ”Udvidet Europa” og ”Hele verden”.

Dækningsområdet ”Udvidet Europa” på en årsrejseforsikring omfatter følgende lande: EU og EØS-landene, Albanien, Algeriet, Bosnien-Herzegovina, Egypten, Gaza, Hviderusland, Israel, Jordan, Kosovo, Libanon, Libyen, Makedonien, Marokko, Moldova, Montenegro, Palæstina, Rusland (indtil Uralbjergene), Serbien, Syrien, Tunesien, Tyrkiet, Ukraine og Vestbredden. Hvis et af disse lande har et oversøisk territorie (som f.eks. Guadeloupe, der hører ind under Frankrig), skal der vælges ”Hele verden”, når du bestiller årsrejseforsikringen.

Skal du sammenligne årsrejseforsikringer, skal du være opmærksom på, om dækningen hedder ”Europa” eller ”Udvidet Europa”. Hos safeAway giver vi dig ’Udvidet Europa’ på vores årsrejseforsikring. Det betyder, at du er dækket, hvis du for eksempel tager til Tyrkiet, Egypten eller et af de øvrige lande, der har kystlinje til Middelhavet.

En safeAway årsrejseforsikring er bygget op med en grunddækning. Den sikrer dig ved sygdom, tilskadekomst og hjemtransport. Desuden rummer den andre dækninger såsom retshjælp og ansvar. Du kan vælge at udvide grunddækningen ved tilkøb af en eller flere af de følgende ekstra dækninger:

Bagagedækning
For et tillæg kan du købe dækning for tab/beskadigelse og forsinkelse af bagage m.v. Du kan se prisen med og uden tillæg, når du udfylder formularen.
Ulykkesforsikring: For et tillæg kan du købe dækning der kan sikre dig erstatning i forbindelse med ulykke, såsom overfald, bilulykke mv.

Undgå selvrisikoen: Som udgangspunkt er der en selvrisiko på 750 kr. på alle dækninger. Mod et mindre tillæg kan du fjerne denne selvrisiko.

Afbestillingsforsikring: For et lille tillæg kan du sikre dig økonomisk erstatning, hvis du bliver nødt til at afbestille din rejse. På den måde kan en kedelig aflysning blive til en udskydelse af rejsen. Vær opmærksom på, at afbestillingsforsikringen kun gælder for rejser, der købes, efter at forsikringen er trådt i kraft. Køber du en årsrejseforsikring med en afbestillingsforsikring som tilvalg, skal din police desuden træde i kraft den dag du køber rejsen – ellers vil din afbestillingsforsikring ikke gælde den første rejse, men kun de fremtidige rejser.
Læs mere om hvorfor det er en god ide at købe en rejseforsikring:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here