1.
Hvad fik dig til at studere i udlandet?

Grundlaget for, at jeg begyndte at studere i udlandet var, at man får så meget mere ud af det, end blot en uddannelse i sit hjemland. Man får både den kulturelleforståelse, uddannelsen men også den generelle livserfaring med i tasken og på CV´et.

2.
Hvad var grundlaget for, at du valgte Explore, som værende din relocater?

Jeg valgte Explore grundet deres omtale samt service. Jeg har haft andre venner/veninder, som har benyttet sig af dem og de kan kun tale godt om deres service og hvor meget de hjælper den enkelte kunde selv med de mindste problemer. Derudover føler man sig i trykke hænder, da man hver især har en kontaktperson i Explore til at hjælpe med alt lige fra spørgsmål til problemer.

3.
Hvad føler du, at du har fået ud af din rejse med Explore?

Det at have rejst med Explore har givet mig så meget tryghed under hele opholdet og rejsen. Normalt ville jeg ikke havde turde tage chancen med at studere i udlandet, men grundet Explore betryggende service, valgte jeg alligevel at springe ud i det.

4.
Hvordan fik du kontakt til Explore?
Jeg opdagede og fik kontakt til Explore igennem omtale fra mine andre venner. De talte utroligt godt om det at studere i udlandet, men også det enkelte relocation firma. Og efter at have spurgt ekstra meget indtil de enkelte firmaer, fandt jeg ud af, at Explore ville være passende til mit behov.

5.
Har du en interessant historie angående din tid som værende relocated?
Ja, det har jeg. En af de første dage da jeg var ankommet var jeg med en af mine rejsekammerater ude om aften. Vi tog på en ret hyggelig bar, hvor der var rig mulighed for at tale med andre. Vi faldt i snak med vores nabobord. Det var to unge fyre. Den ene fortalte om, at han havde været på udveksling i Danmark for to år siden og han glemte aldrig hvor utroligt mange cykler og glade mennesker, som gik og cyklede rundt på gaderne. Hvilket han synes var meget anderledes i forhold til Madrid.
6.
Kunne du finde på, at anbefale Explore til andre?

Jeg kunne uden tvivl finde på at anbefale Explore. Med et så trygt ophold og fantastisk en oplevelse, kan jeg kun anbefale andre at vælge Explore, som værende deres relocater. Selv helt unge mennesker kan få et fantastisk ophold som studerende i udlandet. De har uden tvivl hjulpet mig til at få de bedste to år i mit liv, som værende studerende i udlandet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here