Rejse vlog fra LAOS. En vlog fra 2 dage i Luang Prabang. Hvor vi bl.a. var ude og se Kuang Si sommerfugl park. Derudover er vi så småt ved at forberede os på “busride from hell” Som den bustur vi skal på om 24 timer er beskrevet som!
Vi glæder os SINDSYGT meget til at komme til Vietnam. Har kun hørt positive ting om dette sted.

Historien bag:
Vi opsagde ALT hjemme i Danmark, job, lejlighed – ja ALT måtte lade livet for at vi kunne komme ud og leve vores passion for at rejse. Aldrig i mit liv har jeg været så glad og følt mig så fri, som den dag i dag, hvor jeg sidder på den anden side af jorden. Hver eneste dag byder på nye spændende eventyr, LANGT fra den trivielle danske hverdag med et 7-16 job.
Da vi besluttede os for at rejse, besluttede jeg samtidig at jeg ville prøve noget som jeg absolut ingen erfaring har med. Jeg ville nemlig vlogge! Jeg er hurtigt blevet “bidt” af det, og jeg ELSKER at lave film til jer hjemme i Danmark. Hver eneste gang i smider en kommentar eller deler min video ser jeg det som en stor sejr. Så mange tak for det. Det giver blod på tanden til at fortsætte og dygtiggøre mig!
Du skal være meget velkommen til at dele mine videoer med folk du kender – Det ville være en stor hjælp!

Instagram:

Snapchat add:
Emileriksen

– Peace out

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here