Jeg håber, at du kan bruge denne visualisering som afslapningsøvelse med dit barn. Det er en guidet visualisering, hvor vi tager på et magisk eventyr med et flyvende tæppe og flyver hen til vores eget særlige sted og får ny energi. Barnet lærer noget om at slappe af i kroppen og bruge sit åndedræt undervejs og at lytte ind til sit eget hjerte og finde de gode råd netop dér.

Jeg arbejder til dagligt med børneyoga, åndedræt, afslapning og meditation via mit arbejde i YogaRollinger Børneyoga, hvor jeg underviser bla skolelærere og pædagoger i at lave yoga og meditation med børn. Har du lyst til at vide mere, så kig ind på min hjemmeside:

www.yogarollinger.dk

Her kan du læse mere om hvad børneyoga er for en størrelse samt se mere om uddannelsen til børneyogalærer. Jeg tilbyder børneyogalæreruddannelsen mange steder i landet bla. i Aarhus, København, Hørsholm, Esbjerg og Svendborg. Jeg tager desuden ud og underviser specielle forløb på skoler, i børnehaver og helsehuse m.m.

God fornøjelse med visualiseringen sammen med dit barn. Smid meget gerne en kommentar om hvordan dit barn tager imod afslapningen.

Kærlige hilsner
Helle ‘Dayal Kaur’ Nissen, indehaver og børneyogalærer YogaRollinger

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here