Hej
Her er en video med det, jeg laver, når jeg ikke er i high school. Det skal dog lige siges, at dette primært er weekend, da jeg møder kl. 7 og har fri kl. 16 hver dag og har mange afleveringer for.

Jeg har fået lidt snaps og beskeder fra piger, som også overvejer et år i udlandet, og det er blevet efterspurgt, at jeg laver en Q&A. Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at lave snakkevideoer, men jeg kan godt se, at det er en god mulighed for at give jer et bedre indblik i, hvordan det egentlig er og føles at gå i high school osv. Så det vil jeg klart prøve på at finde tid til.

VI SES!

INFO OM MIG OG VORES REJSE:
Jeg hedder Anna, kommer fra en by nord for København, er 16 år gammel og gik ud af 9. klasse i foråret.

Min familie og jeg bor fra d. 1. august og et år frem i USA, fordi min far har fået job i Chicago. Min familie består af min mor, min far og mine to yngre brødre.

SOCIALE MEDIER:
Instagram:
Snapchat: annaboennelykke
Tumblr: annaboennelykke

MUSIK:
Ferdinand Weber & Fabich – Aaliyah
Acoustic Meditation 2 – Audionautix

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here