Jeg har været rigtig meget i tvivl, om jeg skulle dele alt det her med jer, men jeg har ikke lyst til at have facaden på længere. Jeg har det ikke godt, og det har jeg ikke haft længe, og jeg anerkender mine problemer nu, som jeg har syntes er et tabu. Denne video er meget personlig for mig, og jeg føler mig totalt blottet på alle måder. Allermest så føler jeg mig klam og ulækker at se og høre på, men jeg har fået et nyt syn og ny tilgang til livet. Jeg har nye prioriteringer og rigtige livsværdier, og jeg ser livet som virkelig noget værdifuldt i dag. Jeg har også været frustreret over min sygdom, men jeg har accepteret den i dag, og jeg må ændre mine drømme og planer bl.a. om at rejse, arbejde og leve i udlandet og mit baby-projekt (at være alenfar) osv. indtil da og jeg må lytte til min krop og leve efter den. Vi har kun et liv og pas godt på det. Husk at omfavne jeres liv og jeres familie og sande venner og lev det med kun god energi og udsend kun god energi ud til universet. Det er dumt at tage det forgivet og spild det på latterlige ting og mennesker. Knus Jeres Sy Lee

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here