Denne lektion er en del af HandWallet Udgiftsmanagerens video guide. HandWallet er en gratis app, som håndterer budgetter og udgifter. Du kan downloade appen fra alle populære app stores:

Du er nu på “kontodetaljer”-skærmen. Dine konti bruges, når du indtaster en handling såsom indkøb, betaling af regninger osv. Du skal tilkoble enhver udgift til en konto. Der er 3 hovedtyper af konti: Kontant, bankkonto (som også bliver kaldt checkkonto) og kreditkort. Du kan også definere et forudbetalt kort, gavekort eller en “e-pungs”-konto. Hvis du har flere bankkonti eller kreditkort, så skal du definere hver enkelt af dem som en separat konto.

Vær opmærksom på, at hver konto bliver håndteret med én bestemt valuta. HandWallet vil forsøge at finde dit hjemlands valuta udfra informationerne på din enhed, men dette vil til tider være umuligt. Så sørg for, at du bruger den rigtige valuta.

Hvis du rejser til udlandet og bruger fremmed valuta, så skal du definere en separat kontantkonto for hver slags valuta.

Hvis du definerer et kreditkort eller en bankkonto, så udforsk “avanceret”-knappen. Bag den findes mange indstillinger, så hvis du har brug for hjælp, så får du bare fat i mig igen.

For at gemme din nye konto eller ændringerne på en eksisterende konto, så klik på “Bekræft”-knappen.

For mere information, tjek HandWallet Udgiftsmanagerens webside:

eller HandWallet Udgiftsmanagerens forum:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here