Skal du på sommerferie i udlandet? Og har du brug for tips til sommerferie i udlandet? Så læn dig tilbage, og lyt på Farmors Ferieregel nummer 3.

Det er altid godt med tips til sommerferien i udlandet, og i denne video præsenteret af Telia, kan du få et godt sommerferietip fra den kloge Farmor. Tippet til din sommerferie fra Farmor omhandler i denne omgang, at du ikke behøver at besøge alverdens museer på din sommerferie, men i stedet blot kan checke-ind foran de forskellige museer med din smartphone. Ved at checke-ind på din destinations forskellige seværdigheder med din smartphone, viser du nemt din omverden, at du er kulturel og ikke bare ligger og slapper af ved swimmingpoolen.

Kunne du lide dette tip til din sommerferie i udlandet, men frygter du en skyhøj telefonregning, når du bruger din mobiltelefon i udlandet? Hvis du får Roam Like Home Europa er der hjælp at hente. Med Roam Like Home Europa kan du nemlig tale, bruge sms, mms og surfe i udlandet uden ekstra regninger. Få Roam Like Home Europa i dit mobilabonnement i dag, og brug vores tips til sommerferie i udlandet:

HAR DU BRUG FOR TIPS TIL SOMMERFERIE I UDLANDET?
Hvis du har brug for tips til sommerferie i udlandet, så anbefaler vi dig stærkt, at lytte til den kloge Farmor. Farmor har nemlig altid gode tips til sommerferien i udlandet, og særligt omhandler hendes tips til sommerferie i udlandet ofte brugen af sin smartphone. Det er nemlig sådan at Farmor, ligesom os, elsker sin smartphone og næsten ikke kan leve uden den, når hun er på sommerferie i udlandet.

Har du brug for flere tips til sommerferie i udlandet? Så se denne video, hvor Farmor fortæller, at det er god stil at tage en selfie til familien, så snart man er ankommet til sin feriedestination:

DRØMMER DU OM EN SOMMERFERIE I UDLANDET?
Det er altid skønt at holde sommerferie i udlandet, men sommerferien i udlandet vil uden tvivl blive sjovere, hvis du kan tage din smartphone med og bruger den på din sommerferie i udlandet. Med Roam Like Home Europa kan du både tage din smartphone med på sommerferie i udlandet, og ikke mindst bruge den på din sommerferie i udlandet.
Hvis du får Roam Like Home Europa kan du nemt bruge din smartphone, helt uden at betale ekstra, i følgende lande: Spanien, Italien, Frankrig, Portugal, Grækenland, Tyskland, Østrig, Schweiz, Monaco, England, Skotland, Wales, Nordirland, Irland, Holland, Belgien, Estland, Finland, Liechtenstein, Letland, Litauen, Luxembourg, San Marino, Sverige og Norge.

FØLG TELIA PÅ DE SOCIALE MEDIER
————————————————-
Elsker du Instagram, så følg Telia på Instagram:

Hvis du er til inspiration, kundeservice og debat, så ’like’ os på Facebook:

For videoguides, film og TV-spots, så find os på YouTube:

For presse, kundeservice og nyheder, så følg os på Twitter:

————————————————-

Et andet rigtig godt tip til sommerferien i udlandet er at få Storytel. Med Storytel kan du lytte til over 10.000 fantastiske lydbøger og e-bøger på din smartphone, computer eller tablet. Skal du ud at rejse kan du downloade bøgerne ned på din smartphone eller tablet, og dermed have underholdningen hjemme i flyet eller ved poolen. Lær mere om Storytel i denne playliste på vores YouTube-kanal:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here