Sponsoreret af Magasin du Nord

Hey all! I dag har jeg en video hvor jeg tager Jer med rundt en dag på ferie! Jeg har netop været i Kroatien med min kæreste, hvilket I også ved, hvis I følger med på Insta eller Snap. En af dagene tænkte jeg, at jeg ville lave en lille video hvor jeg tager Jer med rundt. Vi besøgte Zadar denne dag, og aktiviteterne var en kombination af kultur og strand. Jeg viser mit outfit og hvad jeg har med i tasken. Jeg håber I kan lide videoen!

FØLGER du mig på Insta? @nordicbeautysecrets
FØLGER du mig på Snap? cecilia.demant

PRODUKTER OG TØJ
Taske – Rebecca Minkoff
Solbriller – Chloé
Strandhåndklæde – Magasin
Ansigtssolcreme – Nivea
Kropssolcreme – Jurlique
Hand Gel – ??
Bindeskjorte – Ukendt Italiensk
Nederdel – Magasin
Bikini overdel – Magasin (ikke på lager som trekantstop)
Bikini underdel – Magasin
Ballarinaer – Mulberry

INFO
Filmet med: Canon EOS 700D
Redigeret med: iMovie
Musik: Epidemic Sound
Min Facebook:
Min blog:
Min Instagram: @nordicbeautysecrets

Min Snap: cecilia.demant
Kontakt: nordicbeautysecrets@gmail.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here