DSB Børneguide tilbyder børnevenlige rejser og børnevenlige ferier til dit barn. Men hvad indebærer en børnevenlig rejse og en børnevenlig ferie egentlig? Få svar i videoen og send trygt dit barn alene på en børnevenlig ferie i tog gennem Danmark.

DSB tilbyder børnevenlige rejser og børnevenlige ferier, som sikrer dit barn tryghed selvom barnet rejser alene på en børnevenlig ferie. På DSB’s børnevenlige rejser og børnevenlige ferier er der børneguides tilknyttet den børnevenlige rejse, som både ledsager dit barn samt sørger for at barnet bliver hentet som aftalt. Hvis du vælger, at dit barn skal på en børnevenlig rejse med DSB, vil dit barn på den børnevenlige rejse ydermere blive underholdt og barnet vil højst sandsynligt møde nye legekammerater om bord på den børnevenlige rejse.
Book en børnevenlig ferie og børnevenlig rejse i dag, og sørg for at din barn får en god og børnevenlig ferie.

Skal dit barn på en børnevenlig ferie hos bedsteforældrene i Jylland? Og vil du gerne sende dit barn afsted på en børnevenlig rejse mod Jylland? Så benyt dig af DSB Børneguide, som giver dit barn en børnevenlig rejse mod den børnevenlige ferie. Køb din DSB Børneguidebillet her:

DSB Børneguide sender dit barn på en børnevenlig rejse, hvor barnet bl.a. får hjælp til at blive hentet på den børnevenlige ferie. Hvis dit barn er mellem 4-15 år og skal alene med toget på en længere strækning, er DSB Børneguide en oplagt mulighed for dig og dit barn.
I videoen præsenteret af DSB møder vi syv forskellige børn, som alle er med på en børnevenlig rejse med DSB. Alle børnene i videoen ser frem til en børnevenlig ferie, og fortæller hver især, hvordan de oplever DSB Børneguiden. I videoen fortæller alle børn positivt om den børnevenlige rejse i tog, hvor de bl.a. har mødt mange forskellige legekammerater. Ydermere møder vi i videoen, som omhandler børnevenlige rejser og børnevenlige ferier, børneguiden Kirsten som fortæller om jobbet som Børneguide.
Som vi oplever i videoen, er der rigtig mange fordele ved at bruge DSB Børneguide, når dine børn skal på en børnevenlig ferie. De to mest væsentlige fordele ved DSB Børneguide er, at dit barn får tryghed på den børnevenlige rejse og får hjælp til at blive hentet på den børnevenlige ferie. Ydermere sørger DSB Børneguide for, at dit barn får en sjov og børnevenlig rejse, og skulle der være nogen problemer, så kontakter DSB Børneguide børnenes forældre.
Så skal dit barn rejse alene i den nærmeste fremtid? Sørg for at give dit barn en børnevenlig rejse med DSB Børneguide. Børnevenlige rejser og børnevenlige ferier går nemlig hånd i hånd.

Drømmer du om en børnevenlig ferie for hele familien? Med DSB Familie kan du få en børnevenlig ferie, og rejse rundt i landet i hele 24 timer for kun 499 kr. Se videoen om børnevenlige ferier i Danmark, og hør hvordan du får en billet til en børnevenlig ferie her:

HUSK BØRNEGUIDEBILLET, PLADS SAMT FØLGESEDDEL OG FÅ EN BØRNEVENLIG REJSE OG BØRNEVENLIG FERIE
Når dit barn skal på en børnevenlig rejse og på en børnevenlig ferie og benytter DSB Børneguide, som sikrer dit barn en børnevenlig rejse, skal barnet huske at medbringe en Børneguidebillet og en pladsbillet til den særlige Børneguideafdeling. Herudover kræves en udfyldt følgeseddel, der angiver kontaktinformationer på den, der afleverer barnet og den som afhenter. Børnene rejser i en aflukket afdeling i vognen.

Skal dit barn snart på en børnevenlig ferie, hvilket indebærer en rejse alene med tog? Tjek DSB køreplanen og se, hvilke InterCity og InterCityLyn-tog, der har en DSB Børneguide. Kig efter DSB Børneguidesymbolet, som er en gyngehest, og giv dit barn en børnevenlig start på barnets kommende børnevenlige ferie:

GIV DIT BARN EN BØRNEVENLIG REJSE OG BØRNEVENLIG FERIE VED AT BESTILLE PLADS OG BILLET I GOD TID
Prisen for Børneguidebilletten svarer til en almindelig børnebillet + 50%, og pladsbilletten til DSB Børneguide koster 30 kr. Bestil plads i god tid. Du kan gøre det allerede 2 måneder før udrejsedagen og bestille plads til hjemturen samtidig.

FØLG DSB FÅ DE SOCIALE MEDIER
——————————————–
Følg os på Facebook:

Følg os på Twitter:

Følg os på Instagram:

——————————————–

Kunne du lide denne video, som omhandler børnevenlige ferier og børnevenlige rejser? Så vil du også kunne lide videoerne i vores playliste ”Tak for turen”. Find playlisten her, og få et smil på læben:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here