Hos Oriental Holidays får du adgang til de decideret mest økonomiske rejser til Thailand!

Oriental Holidays udgør et danskejet rejsebureau med kontor både i Thailand og i Danmark. Vi står garant for et ganske enestående rejsesetup, som medfører at du/I rejser udfra danske rejseregler men til et prisniveau der er Thailandsk.

Se de billigeste rejser til thailand her

Vi er velrespekteret rejsebureau der gennem eksponering via “Hammerslag i Thailand” hos DR1 i 2009 seriøst blev kendt med fokus på vores resort Oriental Mountain View der ligger placeret i det skønne Hua Hin. Vi har ligeledes i februar 2012 haft visit af TV3 programmet “2 boliger – 1 pris i thailand, på vores innovative resort Oriental Beach Pearl.

Siden 2009 har firmaet udviddet og Oriental “familien” er nu en af Danmarks førende på Thailand, uafhængigt af om det handler om køb/leje af feriebolig i Thailand eller forskellige billige rejser samt rundrejser i Thailand og firmaet tæller nu om dage bl.a. 2 omfattende ferie resorts, og et rejsebureau.

Vores rejsebureau oplever i øjeblikket en massiv tilstrømning af kunder, da vi er godt beliggende med kontorer både i Hua Hin og Bangkok samt i Aalborg i Danmark. Oriental Holidays har med dedikeret fokus på høj service, billige rejser til Thailand samt geniale tur-produkter, formået at designe en enorm succes på særdeles kort tid, der er til stor begejstring for alle danskere. Som kunde ved Oriental Holidays drager du stor fordelagtighed af en ganske dygtiggjort medarbejderstab der har sit rodfæste i et kendskab til Thailand som stammer fra nuværende eller tidligere ophold i landet.

Du finder næppe en mere dedikeret personale stab end dem du møder ved Oriental Holidays, som i den grad gør alt for at frembringe de mest fodelagtige hoteller samt de mest interessante rejseoplevelser i Sydøst Asien.

Tøv derfor ikke med at kontakte os med dine særskilte ønsker og målsætninger i forbindelse med din rejse til Thailand, vi glæder os til at bistå dig med at skabe din unikke og enestående rejse til Thailand.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here