Hør Asger fortælle om fordelene ved at tage til tandlægen i udlandet.

Nogen patienter er skeptiske overfor det at tage til tandlægen i udlandet, men det varer kun indtil de har prøvet det. AvMinTand har rigtig mange patienter der går til almindelig kontrol fordi de er blevet så glade for den udenlandske tandlæge.

AvMinTand kan hjælpe dig med at arrangere rejse, hotel og tandlæge er parat når du kommer til stedet.

Inden vi optager klinikkerne så har vi været ude og besøge rigtig mange klinikker. Vi ser om de har en god hygiejne. Vi ser om tandlægen er god til at tage sig at angste patienter og vi sikre at de har de rigtige forsikringer om de er uddannet osv.

Alle patienter der tager med AvMinTand, de får udleveret en tandlæge ordbog og hvis de alligevel er bekymrede for og tale engelsk med tandlægen så har vi mulighed for, flere steder, at arrangere tolk.

Man kan spare 40-80% ved at tage til tandlægen i udlandet, men en god tommelfingerregle er hvis det koster mere end 5.000 kr. i Danmark, så kan det betale sig at tage til udlandet. (Svergie og Tyskland) Koster det mere end 12.000 kr. så kan det betale sig at tage til tandlægen i Ungarn, Polen eller et af de andre lande som AvMinTand har samarbejdspartnere i.

Kontakt AvMinTand på 98 15 22 10. Eller se mere på

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here